LIDMAATSCHAP BEROEPSGROEPEN

Als fotograaf vind ik het belangrijk om mij aan te sluiten bij een beroepsorganisatie waar ik mij thuis voel en waardoor ik mij voel gehoord en gesteund. Dit werkt twee kanten op. Samen sterk. Support vanuit de twee beroepsorganisaties waar ik lid van ben is prima geregeld en belangrijk. Door dit lidmaatschap laat ik als fotograaf zien dat ik mijn vak serieus neem.

Om bovenstaande redenen ben ik lid van de DuPho (Dutch Photographers, beroepsorganisatie voor professionele fotografen). DuPho gelooft in de kracht en waarde van beeld, verbindt, inspireert, adviseert en vertegenwoordigt fotografen op juridisch, zakelijk en creatief gebied.

Daarnaast ben ik tevens lid van de NVJ/NVF (Nederlandse Vereniging van Journalisten, sectie Fotojournalisten).

LEVERINGSVOORWAARDEN

Frans Kanters Fotografie levert haar diensten (foto-opdrachten, workshops, lezingen en fotozwerftochten) onder de leveringsvoorwaarden van het Dupho. Je kunt deze voorwaarden hier bekijken en nalezen.

BEDRIJFSGEGEVENS

Kamer van Koophandel nummer : 32169966
BTW nummer : NL001994296B95

ADRESGEGEVENS

Forel 402
3824 LL  AMERSFOORT
Nederland

+31 (0) 6 – 51 50 10 05
frans@franskanters.nl

www.franskanters.nl
www.franskanters.com

Corona

Frans Kanters Fotografie levert haar diensten met inachtneming van de corona-protocollen, – regels en – voorschriften van de Rijksoverheid, de corona-richtlijnen en – voorschriften van het RIVM en het COVID-19 Protocol Fotografie Sector (versie van 25 februari 2022) opgesteld door de DuPho. Dit protocol kunt u nalezen via deze link.

COPYRIGHTS FOTO'S

Op alle foto’s (met uitzondering van de portretfoto’s van mijzelf) die op deze website zijn gebruikt berust © copyright dat ligt bij Frans Kanters Fotografie. Daarom kunnen en mogen deze foto’s niet zomaar van deze site worden gehaald en elders worden (her)gebruikt zonder uitdrukkelijke toestemming van Frans Kanters Fotografie.

De portretfoto’s van mij op deze website zijn gemaakt door mijn goede vriend en fotograaf Marco Hofsté.