Diensten

Naast fotografie biedt ik een aantal andere diensten aan, onder andere het verzorgen van een workshop over fotografie, het ontwikkelen van een beeldplan of het verzorgen van een lezing. Je leest er meer over via deze link.

LIDMAATSCHAP BEROEPSGROEPEN

Als fotograaf vind ik het belangrijk om mij aan te sluiten bij een beroepsorganisatie waar ik mij thuis voel en waardoor ik mij voel gehoord en gesteund. Dit werkt twee kanten op. Samen sterk. Support vanuit de twee beroepsorganisaties waar ik lid van ben is prima geregeld en belangrijk. Door dit lidmaatschap laat ik als fotograaf zien dat ik mijn vak serieus neem.

Om bovenstaande redenen ben ik lid van de DuPho (Dutch Photographers, beroepsorganisatie voor professionele fotografen). DuPho gelooft in de kracht en waarde van beeld, verbindt, inspireert, adviseert en vertegenwoordigt fotografen op juridisch, zakelijk en creatief gebied.

Daarnaast ben ik tevens lid van de NVJ/NVF (Nederlandse Vereniging van Journalisten, sectie Fotojournalisten).

LEVERINGSVOORWAARDEN

Frans Kanters Fotografie levert haar diensten (foto-opdrachten, workshops, lezingen en fotozwerftochten) onder de leveringsvoorwaarden van het Dupho. Je kunt deze voorwaarden hier bekijken en nalezen.

BEDRIJFSGEGEVENS

Kamer van Koophandel nummer : 32169966
BTW nummer : NL001994296B95

ADRESGEGEVENS

De Vuurtoren
Balladelaan 8-E
3813 CB  AMERSFOORT
Nederland

+31 (0) 6 – 51 50 10 05
frans@franskanters.nl

www.franskanters.nl
www.franskanters.com

COPYRIGHTS FOTO'S

Op alle foto’s (met uitzondering van de portretfoto’s van mijzelf) die op deze website zijn gebruikt berust © copyright dat ligt bij Frans Kanters Fotografie. Daarom kunnen en mogen deze foto’s niet zomaar van deze site worden gehaald en elders worden (her)gebruikt zonder uitdrukkelijke toestemming van Frans Kanters Fotografie.

De portretfoto’s van mij op deze website zijn gemaakt door mijn goede vriend en fotograaf Marco Hofsté.