IN STILTE

Het fotoboek IN STILTE (2e druk uit augustus 2021 is verkrijgbaar) neemt je mee op een verstilde reis door het Nederlandse landschap. De beelden zijn in zwart-wit en opgedeeld in 14 series met elk een eigen thema. Een korte poëtische tekst beschrijft per serie mijn gevoel bij de foto’s.

Het gebonden fotoboek telt 102 foto’s verdeeld over 168 pagina’s. Door het formaat gaat alle aandacht naar de fotografie. De druk in zwart-wit duotone geeft een extra dimensie aan de beelden. Het fotoboek is mijn ode aan het Nederlandse landschap. Het toont mijn schatten, allen gemaakt in de afgelopen 20 jaar.

Dit fotoboek ziet het levenslicht dankzij een groep mensen die de fotokunst een warm hart toedragen en mijn crowd-funding hebben gehonoreerd. Ik ben hen dankbaar!!

Het fotoboek is gedrukt door drukkerij Wilco in Amersfoort. Wilco Art Books heeft mij bijgestaan in de eindfase van deze productie.

Door de harde kaft en het fraaie kunstpapier heb je een stevig fotoboek in handen. De speciale wijze van inbinden zorgen ervoor dat het open blijft liggen op elke gewenste pagina. Hiermee kan het fotoboek liggend op je tafel je elke dag verblijden met een ander landschap.

De verkoopprijs van het fotoboek bedraagt € 49,95 (inclusief 9% BTW maar exclusief verzendkosten). Voor het thuis laten bezorgen wordt € 15,00 verzendkosten (exclusief 21% BTW) in rekening gebracht.

Je kunt dit fotoboek bestellen door mij een e-mail te sturen. Het boek wordt via PostNL verzonden in een kartonnen boekverpakking. Na je bestelling ontvang je het fotoboek binnen een week. De factuur wordt met je fotoboek meegezonden.

Als je het fotoboek voor een ander wilt bestellen en bij haar of hem thuis wilt laten bezorgen, vul dan dit adres in.

Als ik een tekst voorin moet schrijven, of het moet signeren, geef dat svp apart aan in het e-mailbericht.

Alle afbeeldingen uit dit fotoboek zijn tevens verkrijgbaar als kunstwerk.