Wat ik je kan bieden: Foto's, foto's, en nog eens foto's!
FOTOGRAFIE

FOTOGRAFIE

De basis
Als fotograaf doe ik graag waar het om draait: het maken van foto’s. De meest optimale serie beelden maken voor mijn opdrachtgever. Of het nu gaat om portretten, een bedrijfsreportage of een serie voor gebruik op het web, fotografie is de basis. Op locatie of in mijn atelier. En altijd op basis van een met de opdrachtgever samen overeengekomen plan. De fotovraag, mijn oplossing, de planning, het resultaat en het kostenoverzicht moeten vooraf helder zijn. Zonder open vragen starten aan een fotoshoot. Zo kan ik de tijd optimaal benutten en krijg jij de juiste beelden. Wel zo fijn.
BEELDTAAL & BEELDPLAN

BEELDTAAL & BEELDPLAN

Het kader voor fotografie
Oorganisaties en bedrijven hebben elk hun eigen manier van communicatie, gebruik van kleuren, specifieke uitingen. Dit bepaalt mede het type fotografie. Ik kan u helpen om samen een beeldtaal te ontwikkelen en dit vervolgens tot een bruikbaar handvat te verwoorden in het beeldplan. In een maatwerk workshop neem ik je mee in een ochtend of middag. Aan het einde van de dag is duidelijk welk beeld het beste past bij je organisatie of bedrijf. Interesse? Neem contact met mij op.
WORKSHOP

WORKSHOP

Leer anders kijken met je camera
Sinds 2007 geef ik regelmatig fotografie-workshops. Zowel voor de mensen die zojuist een camera hebben aangeschaft als voor diegene die sinds jaar en dag fotografeert maar specifiek meer wil weten over bijvoorbeeld landschapsfotografie of documentair werken. Deze workshops zijn altijd maatwerk. Bel als je meer wilt weten.
LEZING

LEZING

Een enthousiast verhaal over fotografie en mijn gedrevenheid
Wil je weten wat mij als fotograaf drijft? Waarom ik midden in de nacht kan opstaan om naar de Afsluitdijk te rijden voor het meest bijzondere beeld? Arrangeer samen met mij een moment en ik kom het je en jouw gezelschap vertellen. Mijn standaard lezing duurt plusminus 2,5 uur. Ik kom graag naar je gekozen locatie. Een andere mogelijkheid is dat ik jou en je groep ontmoet op een door mij gekozen locatie. En dit zijn zonder uitzondering bijzondere en unieke plekken. Bel gerust voor meer informatie.
KUNST

KUNST

Kunst aan je muur
Fotokunst aan je muur. Een genummerde fine art print, exclusief en in beperkte oplage. Bij de grootste afmeting is dit aantal beperkt tot slechts 1 exemplaar. Gedrukt op museaal 340 grams papier. Bij elk fotokunstwerk krijg je een echtheidscertificaat met de gegevens van het fotokunstwerk, nummering en kenmerken van de productie. Tevens een kort verhaal over waar en wanneer het beeld is gemaakt. De print kan als je dat wilt worden geleverd verlijmd op een aluminium drager voorzien van een ophangsysteem aan de achterzijde. Inlijsten kan natuurlijk ook.