Profielfoto! Bijna lente, tijd voor een nieuwe look op het web!

Het is bijna lente. Tijd voor een nieuwe look op het web!

Eindelijk een goede profielfoto voor je LinkedIn en andere SocMed app? Kom dan aanstaande maandag 14 maart tussen 10:00 uur en 14:00 uur naar de Maanlander 25 in Amersfoort-Noord. De koffie staat klaar. Parkeren kan (gratis) voor de deur. De Maanlander ligt pal aan de A1, dus je bent zo weer op weg naar je volgende klant.

Binnen 30 minuten sta je buiten met een beeld van jezelf waarmee je je kunt onderscheiden van de rest: zakelijk, jezelf, uitstraling en opvallend.

Kosten bedragen E 75,00 ex 21% BTW. Je krijgt een (1) digitaal exemplaar van de foto naar keuze uit een set van maximaal 10. Het digitale bestand is geoptimaliseerd voor gebruik op internet, en kan onbeperkt op het web worden gebruikt.

Indien er meerdere beelden in de serie zitten die je graag wilt hebben, dan kan dat. Dit vergt een aparte financiële afspraak.

Bel 06 – 51 50 10 05 of mail frans@franskanters.nl voor het maken van een afspraak. Of loop gewoon binnen. Het kan zijn dat je dan even moet wachten. Maar zoals gezegd, er is koffie, en wifi. Het werk kan dus gewoon doorgaan.