Gezichten

Een portretfoto maken vergt tijd, rust en contact met de persoon voor de camera. Het portret toont de ziel van de mens die wordt gefotografeerd. Het laat haar of zijn natuurlijke uitstraling zien, niet geposeerd. Dit geldt ook voor een zakelijk portret, waarbij het bedrijfsmatige kader voor de foto leidend is. Ik wil graag haar of zijn verhaal horen en dat in het beeld vastleggen. Anders dan anders zijn, enigszins ingetogen en toch opvallend, afwijkend.

Client

DELA, Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, VAPRO, USG People, BINCK, Samen Sterk Zonder Stigma, Akzo Nobel, MCO Health, Creyfs Uitzendbureau, Bloedbank Sanquin, Koninklijke Friesland Campina, Agrifirm

Een overzicht van portretten die ik heb gemaakt in de afgelopen jaren sinds 1999. Veelal als zakelijke opdracht voor bedrijven, organisaties of zelfstandig ondernemers. De foto's zijn bedoeld voor alle zakelijk in - en externe communicatie. Denk hierbij aan beeld voor een bedrijfsmagazine, brochure, krant, maandblad of website. Daarnaast maak ik tevens portretten voor particulieren.  En tot slot initieer ik regelmatig portretseries als onderdeel van mijn vrij werk. Zo ben ik begin dit jaar begonnen met een serie waar ik kunstenaars in beeld breng. In hun natuurlijke habitat, volkomen vrij en zichzelf. Mensen zijn een dankbaar onderwerp.

error: Content is protected !!