Fotoboek ‘IN STILTE’ gearriveerd!

Amersfoort 5 juni 2021

Trots! Op 5 juni 2021 is mijn nieuwe fotoboek getiteld ‘IN STILTE’ gearriveerd.

Het fotoboek IN STILTE neemt je mee op een verstilde reis door het Nederlandse landschap. De beelden zijn in zwart-wit en opgedeeld in 14 series met elk een eigen thema. Een korte poëtische tekst beschrijft per serie mijn gevoel bij de foto’s.

Het gebonden fotoboek telt 102 foto’s verdeeld over 168 pagina’s. Door het grote en brede formaat gaat alle aandacht naar de fotografie. De druk in zwart-wit duotone geeft een extra dimensie aan de beelden. Het fotoboek is mijn ode aan het Nederlandse landschap. Het toont mijn schatten, allen gemaakt in de afgelopen 15 jaar.

Je kunt het online bestellen via deze link. Of in de boekhandel kopen bij o.a. Boekhandel Veenendaal en De Algemene Boekhandel in Amersfoort, Boekhandel Broese in Utrecht, Boekhandel Den Boer in Baarn, Boekhandel Roodbeen in Nijkerk, de Larense boekhandel in Laren, boekhandel Kramer & van Doorn in Zeist of bij De Bilthovense Boekhandel in Bilthoven. Binnenkort verkrijgbaar bij Boekhandel Van der Velde aan de Grote Markt in Groningen.

Het fotoboek is tevens verkrijgbaar in Museum Flehite, museum Het Mondriaanhuis en in Museum Kade, alledrie in Amersfoort.

error: Content is protected !!