VERSCHIJNINGSDATUM: begin juni 2021

IN STILTE

Het fotoboek IN STILTE neemt je mee op een verstilde reis door het Nederlandse landschap. De beelden zijn in zwart-wit en opgedeeld in 14 series met elk een eigen thema. Een korte poëtische tekst beschrijft per serie mijn gevoel bij de foto’s.

Het gebonden fotoboek telt 102 foto’s verdeeld over 168 pagina’s. Door het grote en brede formaat gaat alle aandacht naar de fotografie. De druk in zwart-wit duotone geeft een extra dimensie aan de beelden. Het fotoboek is mijn ode aan het Nederlandse landschap. Het toont mijn schatten, allen gemaakt in de afgelopen 15 jaar.

Dit fotoboek ziet het levenslicht dankzij een groep mensen die kunst een warm hart toedragen en mijn crowd-funding hebben gehonoreerd. Ik ben hen dankbaar!

Het boek wordt gedrukt door Wilco in Amersfoort. Wilco Art Books heeft mij bijgestaan in de eindfase van deze productie, in de aanloop naar de druk zelf.

Het fraaie, zware en opdikkende kunstpapier geeft het fotoboek body. De speciale wijze van inbinden zorgen ervoor dat het open blijft liggen op elke gewenste pagina. Hiermee kan het fotoboek liggend op je tafel je elke dag verblijden met een ander landschap. Vanwege het formaat van het boek is het maken van de omslag een grotendeels handmatig proces.

De verkoopprijs van het fotoboek bedraagt € 49,95 (inclusief 9% BTW maar exclusief verzendkosten) . Voor het thuis bezorgen wordt € 12,50 verzendkosten (via PostNL) in rekening gebracht. Het fotoboek wordt verzonden na ontvangst van je betaling.

Als je het fotoboek voor een ander wilt bestellen en bij haar of hem thuis wilt laten bezorgen, vul dan het adres in bij ‘Extra boodschap’.

Hieronder staan een drietal afbeeldingen die je een indruk geven van het fotoboek.

Je kunt het fotoboek vooruitbestellen met onderstaand formulier.