KUNST AAN JE MUUR

Een deel van mijn autonome werk is verkrijgbaar als kunstwerk. Het zijn series met een beperkte oplage. Zo zijn van een kunstwerk in het formaat 90 cm bij 60 cm maximaal 10 exemplaren verkrijgbaar (plus 1 épreuve artiste). Je krijgt bij het gesigneerde kunstwerk (aan de achterzijde) een echtheidscertificaat met het nummer van de uitgave, de datum van productie, een kort verhaal waar het beeld is gemaakt en informatie over de toegepaste materialen. Mijn werk is aangekocht door musea en onderdeel van verschillende particuliere collecties.

De kosten voor een kunstwerk zijn afhankelijk van het gekozen formaat. Op verzoek stuur ik je een prijsoverzicht. Hoe groter het formaat, des te minder exemplaren er beschikbaar zijn (op 120 cm breedte zijn dit 5 exemplaren, bij 180 cm breedte zijn dit 3 exemplaren). Het beeld wordt afgedrukt op museaal 340 grams fine art barriet papier.

Voor meer beelden kun je kijken op de website www.franskanters.com.

Kun je niet kiezen of wil je eerst op kleiner formaat mijn kunst bekijken? Bestel dan mijn fotoboek ‘IN STILTE’ via deze link.

Bel of mail mij als je meer wilt weten. Van een aantal uitgaven is het beschikbare aantal inmiddels gering.