Fotozwerver

Frans Kanters (1964) is – naast fotograaf – professioneel fotozwerver. Hij neemt je mee op een ontdekkingstocht door Nederland.  In een dag of een middag laat hij je bijzondere plekken zien. Het is zijn reflectie van de werkelijkheid. Gewoon omdat het kan, omdat het even moet, omdat je het verdient. Iedereen droomt soms van het vrijheidsgevoel. Zomaar een middag of dag je neus achterna. Aan het einde van de rit kom je thuis met beelden. In je hoofd, op je camera, of beide. Om achteraf nogmaals te genieten. Of om te bedenken dat je snel weer mee wilt.

De fotozwerver helpt je deze droom te verwezenlijken. Hij maakt je daarmee deelgenoot van de verbeelding van de fotozwerver, van zijn wereld, de vrijheid tegemoet. Je verzamelt die dag beelden die je laten wegdromen, op het moment zelf en daarna. De fotozwerver laat je in het gewone het ongewone zien. Fotografie kan spil zijn van een fotozwerftocht. Je kunt je ook zonder thema mee laten voeren. Observeren, kijken, voelen, vastleggen. Je legt je eigen verwondering vast. Ga je mee?

Kijk voor meer informatie op www.fotozwerver.nl. Hier lees je meer over de verschillende mogelijkheden die de fotozwerver je kan bieden, voor jezelf, voor een groep vrienden of vriendinnen, of voor het bedrijf. Ook kun je hier de verhalen lezen die de fotozwerver schrijft na afloop van zijn eigen fotozwerftochten. Wees welkom.